Reteta - Tochitura cu mamaliguta
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g pulpe de pui dezosate |
• 500 g ceafa de porc |
• 3 carnati cabanos |
• 1 ceapa mare |
• 2-3 catei de usturoi |
• 200 g rosii in bulion |
• cateva crengute de cimbru proaspat |
• sare si piper dupa gust |
• 1 lingurita boia dulce |
• 2 linguri ulei de masline |
• 50 ml apa |
Mod de preparare
- Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe functia Brown/Sote si lasa-l sa se incinga.
- Taie carnea cuburi, carnatii rondele, ceapa solzisori si usturoiul toaca-l marunt.
- Pune uleiul in vas si dupa ce s-a incins adauga cuburile de pui si soteaza-le 2-3 minute pe toate partile, apoi scoate-le intr-un castron.
- Pune apoi in vas ceafa de porc si las-o sa se gateasca 3-4 minute pe toate partile, apoi scoate-o intr-un castron.
- Urmeaza carnaciorii, lasa-i sa se rumeneasca cateva minute pe ambele parti si scoate-i intr-un castron.
- In uleiul ramas caleste ceapa si usturoiul cateva minute, apoi adauga carnea de pui, ceafa de porc si carnaciorii.
- Condimenteaza cu boia dulce, sare si piper dupa gust si adauga rosiile in bulion.
- Adauga 50 ml apa si crengutele de cimbru.
- Pune capacul si roteste-l in pozitia inchis.
- Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
- Seteaza programul Meat/Stew, presiune High, timp de gatire 15 minute.
- Cand programul s-a terminat, elibereaza aburul cu ajutorul unei spatule si apoi deschide capacul.
- Serveste tochitura cu mamaliguta, telemea si ou ochi.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei