Reteta tocanita cu cous cous
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Vrabioara de vita – 500 gr. |
• Pulpa de porc afumata – 400 gr. |
• Ceapa – 3 buc. |
• Boia afumata – 1 lingurita |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Ulei de masline – 1 lingura |
• Vin rosu demisec – 40 ml |
• Cous cous calitativ din grau – 3 - 4 linguri |
• Sare si piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• curatati vrabioara de vita si pulpa de porc de pielite si grasimi si taiati-le cuburi
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red
• setati pe modul de gatire ''High'' si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire ''Low''
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 minute pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.
Pofta buna!
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red
• setati pe modul de gatire ''High'' si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire ''Low''
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 minute pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.
Pofta buna!