Reteta tocanita cu vita si dovleac
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Vrabioara vita – 800 gr. |
• Dovleac – 300 gr. |
• Morcovi – 2 buc. |
• Masline kalamata – 200 gr. |
• Ceapa verde – 4 fire |
• Usturoi – 4 catei |
• Cartofi – 2 buc. |
• Cimbru – 2 fire |
• Ardei rosu – 2 buc. |
• Vin rosu – 80 ml |
• Ulei de masline – 2 linguri |
• Chives – 10 - 15 fire |
• Sare si piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• curata si taie vita cuburi
• curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi
• toaca usturoiul si ceapa marunt
• pune vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline
• adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea
• pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru
• potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• ia vasul detasabil de pe foc, introdu-l in Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 de minute si programul ''Low''
• adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul
• cu o ora inainte de final, adauga dovleacul si ardeiul gras
• la final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat.
Pofta buna!
• curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi
• toaca usturoiul si ceapa marunt
• pune vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline
• adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea
• pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru
• potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• ia vasul detasabil de pe foc, introdu-l in Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 de minute si programul ''Low''
• adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul
• cu o ora inainte de final, adauga dovleacul si ardeiul gras
• la final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat.
Pofta buna!