Reteta tochitura de berbecut si carnati de oaie
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Pastrama de berbecut marinata – 700 gr. |
• Pastrama de oaie afumata – 700 gr. |
• Carnati proaspeti de oaie – 1 buc. (30 - 40 cm) |
• Suc de rosii – 250 ml |
• Usturoi – 6 - 7 catei |
• Ulei – 2 linguri |
• Vin rosu – 80 ml |
• Piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• incinge putin ulei in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si prajeste carnatul proaspat
• adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens
• scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime
• taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi
• toaca usturoiul marunt
• soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot
• adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens
• scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime
• taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi
• toaca usturoiul marunt
• soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot
• cand a devenit usor aurie adauga usturoiul
• caleste putin si stinge cu vinul rosu
• adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc
• pune vasul detasabil in slow cooker, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 minute si modul de gatire ''Low''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit, adauga carnatii si amesteca bine
• odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta.
Pofta buna!
• caleste putin si stinge cu vinul rosu
• adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc
• pune vasul detasabil in slow cooker, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 minute si modul de gatire ''Low''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit, adauga carnatii si amesteca bine
• odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta.
Pofta buna!