Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tochitura de berbecut si carnati de oaie

Reteta tochitura de berbecut si carnati de oaie
Reteta tochitura de berbecut si carnati de oaie

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Pastrama de berbecut marinata – 700 gr.
• Pastrama de oaie afumata – 700 gr.
• Carnati proaspeti de oaie – 1 buc. (30 - 40 cm)
• Suc de rosii – 250 ml
• Usturoi – 6 - 7 catei
• Ulei – 2 linguri
• Vin rosu – 80 ml
• Piper alb – dupa gust

Mod de preparare

• incinge putin ulei in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si prajeste carnatul proaspat
• adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens
• scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime 
• taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi
• toaca usturoiul marunt
• soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot
• cand a devenit usor aurie adauga usturoiul
• caleste putin si stinge cu vinul rosu
• adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc
• pune vasul detasabil in slow cooker, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 minute si modul de gatire ''Low''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit, adauga carnatii si amesteca bine
• odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta.

Pofta buna!