Reteta - File de dorada cu sparanghel la aburi
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 file de dorada |
• o mana de sparanghel |
• 2 linguri ulei de masline |
• sare si piper |
• 1 lingurita oregano uscat |
• 1 lingurita usturoi granulat |
• sos de iaurt cu mustar si capere pentru servit |
Mod de preparare
- Stropeste fileul de dorada si sparanghelul cu uleiul de masline.
- Asezoneaza dupa gust cu sare, piper, oregano uscat si usturoi granulat.
- Pune 250 ml apa in vasul Crock- Pot-ului Express si asaza gratarul pentru preparare la aburi.
- Apa nu trebuie sa atinga mancarea.
- Asaza pestele si sparanghelul pe gratar.
- Pune capacul rotind din pozitia deschis spre pozitia inchis.
- Verifica supapa pentru aburi care trebuie sa fie inchisa.
- Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul STEAM, presiune HIGH si timp de gatire 5 minute.
- In timp ce aparatul se incalzeste pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.
- Vor iesi cativa aburi in momentul in care incepe programul si se stabilizeaza presiunea in interiorul aparatului.
- Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
- Pentru deschiderea capacului mai intai elibereaza supapa de aburi cu ajutorul unei spatule.
- Lasa capacul pus inca 5 minute si apoi deschide cu grija.
- Se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie in momentul deschiderii capacului.
- Serveste pestele si sparanghelul alaturi de capere si un sos de iaurt cu mustar, in care poti adauga marar, chivas si zeama de lamaie.
- Pofta buna!
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei