Reteta File de peste cu glazura de mustar
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• File de biban/salau (fara oase) – 2 buc. |
• Fresh de la o lamaie mica |
• Miere – 2 lingurite |
• Mustar cu miere / dijon – 6 lingurite |
• Patrunjel – ½ legatura |
• Marar – ½ legatura |
• Ierburi uscate (Provence) – 2 lingurite rase (strict optional) |
• Sare si piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• Presara putina sare si piper pe ambele fileuri.
• Toaca patrunjelul si mararul marunt.
• Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate.
• Pune fileurile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar.
• Pune-le in slow cooker Crock-Pot 6 L DuraCeramic Sauté si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 minute si modul de gatire ''High'' - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea fileurilor.
• La finalul programului, scoate fileurile si pune vasul DuraCeramic pe aragaz la foc, incinge-l bine si prajeste fiecare file cca 1 minut pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta.
Pofta buna!