Reteta Biban umplut cu quinoa si verdeturi
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 bibani de 300 g fiecare |
• 4 linguri quinoa fiarta si scursa |
• 4-5 rosii cherry |
• 2 linguri capere |
verdeturi proaspete: marar, cimbru, oregano, rozmarin |
• 2 linguri ulei de masline |
• sare si piper |
• felii de lamaie bio, netratata |
Mod de preparare
- Pune quinoa intr-un castron si adauga deasupra caperele, rosiile cherry tocate cubulete si verdeata tocata marunt.
- Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si adauga 2 linguri ulei de masline.
- Amesteca bine compozitia.
- Curata pestii de solzi, eviscereaza-i si spala-i bine, apoi usuca-i cu servetele de hartie.
- Pune o bucata de hartie de copt pe masa, pune un peste, stropeste-l cu ulei de masline si condimenteaza-l cu sare si piper.
- Umple pestii cu compozitia de quinoa si pune cateva felii de lamaie in interior si deasupra.
- Impacheteaza-i in hartia de copt si strange bine capetele.
- Pune pestii in slow cooker-ul Crock-Pot 5.7 l Digital, adauga in vas o cana cu apa si pune capacul.
- Seteaza modul High pentru 2 ore.
- Serveste pestele umplut cu quinoa si verdeturi alaturi de o salata fresh.