Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Biban umplut cu quinoa si verdeturi

Reteta Biban umplut cu quinoa si verdeturi

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 bibani de 300 g fiecare
• 4 linguri quinoa fiarta si scursa
• 4-5 rosii cherry
• 2 linguri capere

verdeturi proaspete: marar, cimbru, oregano, rozmarin
• 2 linguri ulei de masline
• sare si piper
• felii de lamaie bio, netratata

Mod de preparare

  • Pune quinoa intr-un castron si adauga deasupra caperele, rosiile cherry tocate cubulete si verdeata tocata marunt.
  • Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si adauga 2 linguri ulei de masline.
  • Amesteca bine compozitia.
  • Curata pestii de solzi, eviscereaza-i si spala-i bine, apoi usuca-i cu servetele de hartie.
  • Pune o bucata de hartie de copt pe masa, pune un peste, stropeste-l cu ulei de masline si condimenteaza-l cu sare si piper.
  • Umple pestii cu compozitia de quinoa si pune cateva felii de lamaie in interior si deasupra.
  • Impacheteaza-i in hartia de copt si strange bine capetele.
  • Pune pestii in slow cooker-ul Crock-Pot 5.7 l Digital, adauga in vas o cana cu apa si pune capacul.
  • Seteaza modul High pentru 2 ore.
  • Serveste pestele umplut cu quinoa si verdeturi alaturi de o salata fresh.