Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Creveti picanti cu orez salbatic

Reteta - Creveti picanti cu orez salbatic

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 8 creveti jumbo prefierti

Sos:
• 3 linguri ulei de masline
• 2 linguri zeama de lamaie
• ½ lingurita fulgi de chilli
• o lingura patrunjel tocat
• sare si piper dupa gust

Garnitura:
• 100 g orez salbatic
• ½ avocado
• o mana de rosii cherry
• o lingura patrunjel tocat
• o lingura zeama de lamaie
• o lingura ulei de masline
• sare si piper

Descriere

Multicooker-ul Crock-Pot® Express cu gătire sub presiune dispune de patru moduri de gătit sub presiune cu ajutorul cărora vei petrece mai puțin timp în bucătărie. Aparatul de gătit prepară în același vas mai multe tipuri de ingrediente. Iar in plus, beneficiezi de funcția de gătire lentă cu care poți aborda mese savuroase și gustoase, dar care își păstrează mult mai bine nutrienții. De asemenea, folosind funția de gătire a orezului, acesta este gata într-un timp record și este delicios de gustos.

Mod de preparare

  • Crevetii se spala si se pun pe gratarul pentru aburi in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Se pune o cana de apa in oala si se inchide capacul.
  • Se inchide valva pentru aburi si se selecteaza functia STEAM pentru 5 minute.
  • Intre timp se prepara sosul, amestecand toate ingredientele.
  • Se fierbe orezul separat.
  • Se prepara o salata din rosii cherry taiate marunt, avocado taiat cubulete, patrunjel, zeama de lamaie, ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
  • Cand programul s-a terminat, se elibereaza supapa pentru aburi, se deschide capacul si se scot cu grija crevetii pe un platou.
  • Se servesc calzi cu sos de lamaie si patrunjel, alaturi de orez salbatic si salata de rosii cu avocado.