Reteta Merluciu cu cartofi noi by Carte de retete
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg cartofi noi |
• 700 g trunchi de merluciu |
• 1 legatura de marar |
• coaja de lamaie proaspat rasa |
• sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
- Cartofii se spala, se sareaza si se asaza intr-un cos de bambus cu diametrul cu 20 cm.
- Deasupra cartofilor se pun bucatile de merluciu, amestecate cu marar, coaja de lamaie si sare.
- Cosul de bambus se asaza pe suportul de inox pentru aburi al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se seteaza programul STEAM pentru 15 minute pe pozitia HIGH.
- Se inchide supapa pentru abur si se apasa pe START.
- Dupa ce programul s-a terminat, se mai lasa 10 minute cu capacul pus, apoi se elibereaza aburul cu ajutorul unei ustensile de bucatarie.
- Se deschide capacul si se scoate cosul de bambus.
- Peste si cartofii la abur se servesc alaturi de o salata.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei