Rețetă paella cu creveți la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Miruna- siblondelegandesc.ro
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• 50g unt |
• ulei de măsline |
• 50 ml vin roze (că n-am avut alb) |
• 5 cepe verzi filiforme |
• 1/2 ceapă |
• 5 căței de usturoi |
• 1/2 morcov |
• o cană de orez și una de apă |
• somon (două fileuri late cât 3 degete) |
• șalău de Nil (jumătate de file, dar ar fi mers și toată bucata, a dat un gust f bun) |
• 500g creveți congelați |
• 2 cutii creveți |
• curcuma, sare, piper |
• la final, sos de soia |
Descriere
Miruna Ioani a testat Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot și a preparat această rețetă simplă și delicioasă de paella cu fructe de mare în doar 15 minute! Încearcă și tu rețeta!
Mod de preparare
- Tocăm ceapa, usturoiul, morcovul.
- Pornește Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot, alege programul brown/sote și reglează timpul pentru 3 minute și apasă start
- Toarnă uleiul, adaugă pus untul, o linguriță de sare, ceapa și usturoiul
- Crește timpul de brown/sote cu încă 5 minute și adaugă un vârf de linguriță de curcuma și morcovul
- Mai pune un vârf de linguriță de sare
- Stropește cu niște vin, amestecând continuu
- Când s-a sfârșit timpul, oprește și adaugă restul ingredientelor: peștele, creveții decorticați și creveții mustăcioșii deasupra
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei