Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă paella cu creveți la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Miruna- siblondelegandesc.ro

Rețetă paella cu creveți la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Miruna- siblondelegandesc.ro
Rețetă paella cu creveți la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Miruna- siblondelegandesc.ro Rețetă paella cu creveți la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Miruna- siblondelegandesc.ro

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

keep warm

Calorii

-

Ingrediente

• 50g unt
• ulei de măsline
• 50 ml vin roze (că n-am avut alb)
• 5 cepe verzi filiforme
• 1/2 ceapă
• 5 căței de usturoi
• 1/2 morcov
• o cană de orez și una de apă
• somon (două fileuri late cât 3 degete)
• șalău de Nil (jumătate de file, dar ar fi mers și toată bucata, a dat un gust f bun)
• 500g creveți congelați
• 2 cutii creveți
• curcuma, sare, piper
• la final, sos de soia

Descriere

Miruna Ioani a testat Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot și a preparat această rețetă simplă și delicioasă de paella cu fructe de mare în doar 15 minute! Încearcă și tu rețeta!

Mod de preparare

  • Tocăm ceapa, usturoiul, morcovul.
  • Pornește Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot, alege programul brown/sote și reglează timpul pentru 3 minute și apasă start
  • Toarnă uleiul, adaugă pus untul, o linguriță de sare, ceapa și usturoiul
  • Crește timpul de brown/sote cu încă 5 minute și adaugă un vârf de linguriță de curcuma și morcovul
  • Mai pune un vârf de linguriță de sare
  • Stropește cu niște vin, amestecând continuu
  • Când s-a sfârșit timpul, oprește și adaugă restul ingredientelor: peștele, creveții decorticați și creveții mustăcioșii deasupra
S-aveți poftă!