Reteta Somon cu sos de mustar si smantana cu sparanghel
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 file de somon |
• 2 linguri ulei de masline |
• sare si piper dupa gust |
• 1 lingurita oregano uscat |
• o mana rosii cherry micute |
• 200 ml smantana de gatit |
• 50 ml suc de portocale |
• 2 lingurite mustar |
• marar proaspat |
• fulgi de chilli dupa gust |
• cateva felii de lamaie bio |
• sparanghel pentru servit |
Mod de preparare
- Amesteca intr-un bol smantana cu mustarul, sucul de portocala si sare si piper dupa gust.
- Stropeste somonul cu ulei de masline, presara deasupra sare si piper si oregano uscat.
- In vasul Multicooker-ului Express cu gatire sub presiune pune sosul de smantana, adauga rosiile cherry si pune somonul deasupra.
- Pune peste somon cateva rondele de lamaie si inchide capacul si supapa de aburi.
- Seteaza programul Manual pentru 5 minute.
- Cand programul s-a terminat aparatul intra automat pe modul Keep Warm si lasa-l asa 10 minute.
- Deschide apoi supapa de aburi si scoate capacul.
- Presara deasupra marar proaspat si serveste somonul cu sparanghel tras la tigaie in putin unt si usturoi.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei