Reteta somon cu sparanghel si rosii cherry
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• File somon proaspat – 2 file-uri (500 g) |
• Ulei de masline – 30 ml |
• Sare, piper, usturoi granulat – dupa gust |
• Oregano uscat – dupa gust |
• Cimbru uscact – dupa gust |
• Broccoli proaspat – 5 buchetele |
• Varza de Bruxelles – 150 g |
• Sparanghel – cca 8 buc |
• Rosii cherry – cca 8 buc |
• Fresh de lamaie – 2 linguri |
Mod de preparare
- Curatati de solzi file-urile de somon, scoateti-le oasele cu o penseta (daca este cazul) si faceti-le cate doua crestaturi pe partea cu pielea;
- Stropiti-le cu ulei de masline;
- Asezonati-le cu sare, piper si usturoi granulat pe fiecare in parte;
- Printre ele adauga broccoli;
- Curatati varza de Bruxelles, spalati-o bine si adaugati-le pe margine, in interior;
- Taiati cotoarele sparanghelului si adaugati-le deasupra;
- Puneti si rosiile cherry;
- Asezonati din nou si adaugati si fresh-ul de lamaie;
- Setati Crock Pot-ul 6L DuraCeramic Saute pe modul de gatire “high” si timp de gatire 1h;
- Asezonati in ultimile 5 minute inca o data daca este cazul si serviti cu placere;
Pofta buna!