Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ciorba de miel

Reteta ciorba de miel
Reteta ciorba de miel

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cap de miel – 1 buc.
• Oase de miel cu carne – 700 gr.
• Leustean – 1 legatura
• Radacina patrunjel – 2 buc.
• Morcov – 2 buc.
• Tarhon – 7 - 8 firicele
• Ceapa verde – 1 legatura
• Telina radacina – 1/2 buc.
• Galbenusuri de ou – 4 buc.
• Smantana cat mai grasa – 300 gr.
• Bors – 250 ml
• Nucsoara macinata – ½ lingurita
• Coriandru macinat – ½ lingurita
• Sare de mare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• taie morcovii, radacina de patrunjel si telina cuburi si pune-le in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• adauga oasele cu carne si capul de miel deasupra
• toaca ceapa verde si tarhonul si pune-le deasupra, impreuna cu nucsoara si coriandrul
• asezoneaza cu sare de mare si piper si acopera cu apa
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore si 30 minute
• dupa cca 3 ore adauga borsul
• cu 20 minute inainte de final, toaca leusteanul si pune-l deasupra
• intr-un castron bate cele 4 galbenusuri si adauga smantana treptat
• dupa ce ai incorporat smantana, adauga cate un polonic de ciorba din Crock-Pot si amesteca constant – scopul este sa aduci smantana si ouale la aceeasi temperatura cu ciorba
• dupa ce ai incorporat cca 5 - 6 polonice, toarna totul inapoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si pune capacul pentru alte 10 - 15 minute
• opreste si serveste fierbinte.

Pofta buna!