Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Drob din carne de miel si organe, fara prapure

Reteta Drob din carne de miel si organe, fara prapure
Reteta Drob din carne de miel si organe, fara prapure

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Organe de miel (ficat, plamani, inima, rinichi) - 750 gr.
• Carne de miel - 200 gr.

Condimente pentru fiert:
• Menta verde uscata - 1 lingurita
• Tarhon uscat - 1 lingurita
• Boabe de piper colorat - 1 lingurita
• Frunze de dafin - 2 - 3 buc.
• Ceapa verde - 2 legaturi
• Usturoi verde - 2 legaturi
• Marar - 2 legaturi
• Patrunjel - 2 legaturi
• Tarhon proaspat tocat - 2 linguri
• Menta verde tocata - 2 linguri
• Oua - 4 buc.
• Sare si piper - dupa gust

Mod de preparare

• Curata bine organele si carnea, taie pielitele si grasimea, apoi spala-le in apa rece.
• Pune-le in vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Saute, acopera-le cu apa si pune-le pe foc potrivit.
• Lasa-le sa fiarba, aduna spuma formata deasupra si pune condimentele pentru fiert.
• Acopera vasul cu capac si lasa-le 1 ora - 1 ora si jumatate, pana sunt fierte bine
• Scurge organele si lasa-le sa se raceasca.
• Intre timp, curata ceapa si usturoiul verde, toaca-le rondele subtiri si pune-le intr-un castron incapator.
• Adauga verdeturile tocate fin.
• Toaca apoi organele de miel si carnea in cuburi mici si pune-le in castron peste verdeata.
• adauga ouale batute si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
• Pune in vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Saute o hartie de copt si rastoarna drobul, apoi preseaza bine cu o lingura.
• Seteaza pe modul de gatire High si timpul de 2 ore.
Pofta buna!