Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pulpa de miel cu tarhon, menta si piper verde

Reteta pulpa de miel cu tarhon, menta si piper verde
Reteta pulpa de miel cu tarhon, menta si piper verde

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de miel (cu os) – 1 buc. mica (700 - 800 gr.)
• Usturoi verde – 1 legatura
• Ceapa verde – 1 legatura
• Piper verde (murat) – 1/2 lingurita
• Tarhon – 4 - 5 fire
• Menta – 7 - 8 frunze
• Fresh de lime – 1 lingura
• Vin rosu – 100 ml
• Ulei de masline – 50 ml
• Apa – 100 ml
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• taiati bucati usturoiul si ceapa verde si puneti-le intr-un blender cu tocator, impreuna cu tarhonul, piperul verde murat, frunzele de menta, sarea, piperul, fresh-ul de lime si uleiul de masline
• mixati pana obtineti o compozitie omogena
• crestati apoi pulpa din loc in loc si umpleti atat aceste crestaturi, cat si pe langa, cu compozitia din blender
• puneti pulpa in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adaugati apa si vinul rosu
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 minute
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati cu sare si piper daca este cazul
• puteti servi acest preparat alaturi de orez sau cartofi la cuptor.

Pofta buna!