Reteta pulpa de miel cu tarhon, menta si piper verde
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de miel (cu os) – 1 buc. mica (700 - 800 gr.) |
• Usturoi verde – 1 legatura |
• Ceapa verde – 1 legatura |
• Piper verde (murat) – 1/2 lingurita |
• Tarhon – 4 - 5 fire |
• Menta – 7 - 8 frunze |
• Fresh de lime – 1 lingura |
• Vin rosu – 100 ml |
• Ulei de masline – 50 ml |
• Apa – 100 ml |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• taiati bucati usturoiul si ceapa verde si puneti-le intr-un blender cu tocator, impreuna cu tarhonul, piperul verde murat, frunzele de menta, sarea, piperul, fresh-ul de lime si uleiul de masline
• mixati pana obtineti o compozitie omogena
• crestati apoi pulpa din loc in loc si umpleti atat aceste crestaturi, cat si pe langa, cu compozitia din blender
• puneti pulpa in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adaugati apa si vinul rosu
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 minute
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati cu sare si piper daca este cazul
• puteti servi acest preparat alaturi de orez sau cartofi la cuptor.
Pofta buna!
• mixati pana obtineti o compozitie omogena
• crestati apoi pulpa din loc in loc si umpleti atat aceste crestaturi, cat si pe langa, cu compozitia din blender
• puneti pulpa in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adaugati apa si vinul rosu
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 minute
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati cu sare si piper daca este cazul
• puteti servi acest preparat alaturi de orez sau cartofi la cuptor.
Pofta buna!