Reteta pulpa de miel marinata
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Vin rosu demisec - 100 ml |
• Usturoi verde - 2 fire |
• Ceapa verde - 2 fire |
• Rozmarin proaspat - 1 crenguta |
• Cimbru proaspat - 3 fire |
• Pulpa de miel fasonata - 1,2 kg |
• Ulei de masline - 100 ml |
• Usturoi granulat - 2 lingurite |
• Piper - 1/2 lingurita |
• Ienupar - 1/2 lingurita |
• Sare - dupa gust |
Mod de preparare
- Puneti vinul rosu demisec in caserola pentru marinare 2 L a Aparatului de Vidare Food Saver V3840-I
- Tocati usturoiul si ceapa verde si puneti-le peste
- Stropiti pulpa de miel cu ulei de masline si asezonati cu usturoi granulat, piper, ienupar si sare
- Adaugati pulpa in casoleta de marinare; puneti capacul si conectati furtunul retractabil pentru accesorii la casoleta de marinare
- Activati functia presetata de marinare; se va realiza o secventa de zece minute de impulsuri de vid si repausuri, care permite alimentelor sa obtina infuzia optima de aroma in cel mai scurt interval de timp
- Pastrati casoleta la frigider pentru cca 3 - 4 ore
- Deschideti casoleta si incingeti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
- Puneti ulei cu cimbru si dati-i culoare pulpei pe ambele parti
- Stingeti cu marinada din casoleta si lasati vinul sa se reduca
- Puneti toata compozitia in Crock-Pot, setati timpul de 4 ore si programul ''High''
- Serviti cu cartofi, cartofi dulci si legume de sezon.
Pofta buna!