Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta burrito cu ciolan

Reteta burrito cu ciolan
Reteta burrito cu ciolan

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ciolan de porc afumat cu os – 2 kg
• Galbenus fiert – 1 buc.
• Galbenus crud – 1 buc.
• Ulei de floareasoarelui – 400 ml
• Fresh de lamaie – 2 linguri
• Mustar – 1 lingura
• Usturoi – 4 catei
• Hrean cu smantana – 4 linguri
• Ardei iute – 4 buc.
• Fasole rosie (la conserva) – 8 linguri
• Porumb fiert (la conserva) – 4 linguri
• Castraveti murati – 4 buc.
• Ulei de masline – 2 linguri
• Foi tortilla – 4 buc.
• Apa – 300 ml
• Piper – dupa gust

Mod de preparare

• pune ciolanul in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, stropeste-l cu putin ulei si adauga si apa in acesta
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High" si timpul de 6 ore
• taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt
• pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra
• adauga treptat uleiul de floarea-soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul
• cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul
• odata ce ciolanul este gatit, scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca
• rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea
• unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb
• strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte.

Pofta buna!