Reteta burrito cu ciolan
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ciolan de porc afumat cu os – 2 kg |
• Galbenus fiert – 1 buc. |
• Galbenus crud – 1 buc. |
• Ulei de floareasoarelui – 400 ml |
• Fresh de lamaie – 2 linguri |
• Mustar – 1 lingura |
• Usturoi – 4 catei |
• Hrean cu smantana – 4 linguri |
• Ardei iute – 4 buc. |
• Fasole rosie (la conserva) – 8 linguri |
• Porumb fiert (la conserva) – 4 linguri |
• Castraveti murati – 4 buc. |
• Ulei de masline – 2 linguri |
• Foi tortilla – 4 buc. |
• Apa – 300 ml |
• Piper – dupa gust |
Mod de preparare
• pune ciolanul in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, stropeste-l cu putin ulei si adauga si apa in acesta
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High" si timpul de 6 ore
• taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt
• pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra
• adauga treptat uleiul de floarea-soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul
• cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul
• odata ce ciolanul este gatit, scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca
• rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea
• unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb
• strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte.
Pofta buna!
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High" si timpul de 6 ore
• taie castravetii rondele mai mari si ardeii iuti toaca-i marunt
• pune ambele tipuri de galbenusuri intr-un castron, adauga fresh-ul de lamaie, putina sare si mustar deasupra
• adauga treptat uleiul de floarea-soarelui in timp ce amesteci constant cu mixerul
• cand maioneza s-a inchegat adauga si usturoiul
• odata ce ciolanul este gatit, scoate-l pe un tocator si lasa-l sa se mai raceasca
• rupe carnea de pe acesta si inlatura osul, soriciul si grasimea
• unge foaia de tortilla cu maioneza, pune ciolanul si peste acesta adauga castraveti acri, ardei iuti, hrean, piper, fasole si porumb
• strange bine foaia de tortilla si pune-o intr-o tigaie pe foc, cat s-o rumenesti putin pe fiecare parte.
Pofta buna!