Reteta curry de cotlete de berbecut
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlete de berbecut curatate – 1 kg |
• Ceapa rosie – 2 buc. |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Boia iute – ½ lingurita |
• Pasta de curry rosu – 1 lingurita |
• Curry praf – 1 lingurita |
• Pasta de tomate – 1 lingurita |
• Lemongrass uscat – 1 lingurita |
• Usturoi – 3 catei |
• Coaja de lime rasa – ½ lingurita |
• Ghimbir ras – ½ lingurita |
• Lapte de cocos – 200 ml |
• Sumac – 1 lingurita |
• Smantana de gatit – 100 ml |
• Apa – 100 ml |
• Chimion – 1 varf de cutit |
• Ulei de masline – 25 ml |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• taie ceapa Julien si adaug-o in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• toaca usturoiul marunt
• unge cotletele de berbecut cu ulei de masline si condimenteaza-le bine cu sare, piper, chimion, praf de curry, boia dulce, boia iute, sumac, ghimbir ras, coaja de lime rasa si usturoi tocat
• pune-le apoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adauga apa, pasta de curry rosu si pasta de tomate
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• cu 15 minute inainte de final adauga laptele de cocos si smantana de gatit
• serveste cu o garnitura de orez la aburi.
Pofta buna!
• toaca usturoiul marunt
• unge cotletele de berbecut cu ulei de masline si condimenteaza-le bine cu sare, piper, chimion, praf de curry, boia dulce, boia iute, sumac, ghimbir ras, coaja de lime rasa si usturoi tocat
• pune-le apoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adauga apa, pasta de curry rosu si pasta de tomate
• seteaza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• cu 15 minute inainte de final adauga laptele de cocos si smantana de gatit
• serveste cu o garnitura de orez la aburi.
Pofta buna!