Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta friptura de porc la Crock-Pot

Reteta friptura de porc la Crock-Pot

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafa de porc – 1 kg
• Ulei de masline – 40 ml
• Usturoi tocat – 4 catei
• Rozmarin tocat – 2 crengute
• Vin rosu demisec – 50 ml
• Rosii cherry – 5 - 6 buc.
• Sare, piper – dupa gust

Pentru sos:
• Amidon – 1 lingurita

Mod de preparare

• Fa mici crestaturi in bucata de ceafa
• Unge-o cu ulei de masline si apoi cu sare, piper, usturoi tocat si rozmarin tocat
• Incinge vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
• Da culoare bucatii de carne pe fiecare parte
• Stinge apoi cu vinul si lasa-l sa se reduca
• Muta vasul in slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
• Seteaza programul ''High" si timpul de 3 ore si 30 minute
• De indata ce s-a gatit carnea, scoate-o si las-o 5 minute la odihnit 
• Separat, mixeaza sosul format in slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté cu rosiile cherry si adauga 1 lingurita de amidon
• Amesteca bine pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa
• Pune-l apoi peste carne.

Pofta buna!