Reteta friptura de porc la Crock-Pot
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceafa de porc – 1 kg |
• Ulei de masline – 40 ml |
• Usturoi tocat – 4 catei |
• Rozmarin tocat – 2 crengute |
• Vin rosu demisec – 50 ml |
• Rosii cherry – 5 - 6 buc. |
• Sare, piper – dupa gust |
Pentru sos: |
• Amidon – 1 lingurita |
Mod de preparare
• Fa mici crestaturi in bucata de ceafa
• Unge-o cu ulei de masline si apoi cu sare, piper, usturoi tocat si rozmarin tocat
• Incinge vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
• Da culoare bucatii de carne pe fiecare parte
• Stinge apoi cu vinul si lasa-l sa se reduca
• Muta vasul in slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
• Seteaza programul ''High" si timpul de 3 ore si 30 minute
• De indata ce s-a gatit carnea, scoate-o si las-o 5 minute la odihnit
• Separat, mixeaza sosul format in slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté cu rosiile cherry si adauga 1 lingurita de amidon
• Amesteca bine pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa
• Pune-l apoi peste carne.
Pofta buna!
• Unge-o cu ulei de masline si apoi cu sare, piper, usturoi tocat si rozmarin tocat
• Incinge vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
• Da culoare bucatii de carne pe fiecare parte
• Stinge apoi cu vinul si lasa-l sa se reduca
• Muta vasul in slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté
• Seteaza programul ''High" si timpul de 3 ore si 30 minute
• De indata ce s-a gatit carnea, scoate-o si las-o 5 minute la odihnit
• Separat, mixeaza sosul format in slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté cu rosiile cherry si adauga 1 lingurita de amidon
• Amesteca bine pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa
• Pune-l apoi peste carne.
Pofta buna!