Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teo's Kitchen

Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen
Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă friptură Pomana Porcului la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 350g mușchiuleț porc
• 350g ceafă porc
• 300 g cârnați
• 350g fleică
• 1 căpățână de usturoi
• 5 linguri untură
• sare, piper dupa gust
• 2 foi dafin
• câteva boabe de ienibahar
• 100ml apă
• 100ml vin alb

Descriere

Nimic nu ne duce cu gândul la sărbători mai tare decât pomană porcului, mirosul de friptură și aromă vinului fiert! Iată că Teo's Kitchen te ajută să aduci această experiență la ține acasă, cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune!

Mod de preparare

  • Primul lucru pe care îl facem este să spălăm bine carnea și să o tăiem în cuburi potrivite. Apoi, taie cârnații în rondele, curăță usturoiul și trece-l prin presă. Acum, amestecă usturoiul cu apa și vinul
  • Alege funcția BROWN/SAUTE a Multicookerului Crock-Pot și adaugă untura. Când această s-a topit, adaugă carnea și amestecă până când aceasta este rumenită pe toate părțile - 10-15 minute
  • Adaugă sare, piper, foile de dafin și boabele de ienibahar. Sotează pentru încă 2-3 minute și apoi adaugă amestecul de apă, vin și usturoi
  • Închide capacul Multicookerului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, închidă și vâlvă pentru presiune și alege funcția STEW. Pe ecran va apărea mesajul HEAT, ceea ce înseamnă că aparatul se încălzește și acumulează presiune. Când s-a încălzit, va afișa timpul de 35 de minute și presiune HIGH
  • După ce cele 35 de minute au expirat, multicookerul intră singur în funcția KEEP WARM ce păstrează mâncarea caldă până în momentul servirii
  • Lasă presiunea să se elibereze natural, nu atinge aparatul și ocupă-te între timp de mămăligă
  • Când mămăligă e gata, deschide valva multicookerului Crock-Pot Express cu ajutorul unui clește de bucătărie
  • Servește cu plăcere!