Reteta paine la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h:30m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g faina alba tip 000 |
• 10 g drojdie uscata |
• 1 lingurita cu varf sare |
• 1 lingurita zahar |
• 280 ml apa calda |
• 30 ml ulei de floarea soarelui |
• seminte de floarea soarelui |
Descriere
Foarte multi dintre voi ati intrebat cum preparam paine la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, asa ca Retete Papa Bun a decis sa va ajute cu o reteta delicioasa!
Mod de preparare
- Pune intr-un bol drojdia impreuna cu zaharul, o lingura de faina si 30 ml apa calda
- Omogenizeaza si lasa amestecul sa creasca, aproximativ 15 minute
- Intr-un bol pune faina, sarea si amestecul cu drojdie. Incepe sa adaugi treptat apa calda, omogenizand. Dupa ce ai pus apa, framanta aluatul cu mana, pentru 5 mnute, ajutandu-te de ulei
- Aduni aluatul, ii dai forma rotunda, acoperi bolul cu un servet si lasi la loc cald pana cand isi dubleaza volumul, aproximativ o ora
- Pregateste vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punand hartie pentru copt. Pune aluatul in vas, cresteaza suprafata trecand de 2 ori lama cutitului un centrimetru din aluat si presara seminte de floarea soarelui
- Seteaza din meniul aparatului programul Slow Cooker, presiune High, timp 2:30. Pune capacul vasului, avand grija ca supapa sa fie pe pozitia deschis
- Apasa Start
- La finalul programului Multicookerul Crock-Pot va emite un semnal sonor
- Scoate painea cu ajutorul hartiei pentru copt si transfer-o in cuptorul pe care l-ai preincalzit in prealabil
- Las-o la copt pentru 15 minute la 200 grade, program cu ventilatie pentru ca painea sa formeze o crusta absolut delicioasa!
Pofta buna!
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei