Reteta paste cu ragu Bolognese reinterpretat
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Carne tocata de vitel – 1 kg (80% carne macra, 20% grasime) |
• Morcovi – 5 buc. |
• Ceapa rosie – 1 buc. |
• Usturoi – 4 catei |
• Cimbru uscat – 1 lingurita |
• Vin rosu – 150 ml |
• Suc rosii – 400 ml |
• Apa – 300 ml |
• Zahar – 1/2 lingurita |
• Sos de soia – 3 linguri |
• Sare, piper – dupa gust |
• Paste proaspete pentru servit – 400 gr. |
Mod de preparare
• taiati ceapa rosie cubulete, usturoiul marunt, iar morcovii dati-i pe razatoare
• incingeti uleiul in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot pe plita, la foc mediu
• caliti carnea de vitel pana cand prinde culoare si adaugati ceapa, morcovul si usturoiul
• puneti cimbru uscat si mai caliti putin
• adaugati vinul rosu si lasati sa scada
• puneti sucul de rosii, apa, zaharul si amestecati bine
• adaugati sare si piper si luati de pe foc
• puneti vasul detasabil in Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore si 30 de minute
• cu 30 de minute inainte de final adaugati sosul de soia si amestecati bine
• dupa terminarea programului de gatit, serviti cu paste proaspete, fierte al dente in apa clocotita cu sare.
Pofta buna!
• incingeti uleiul in vasul detasabil al Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot pe plita, la foc mediu
• caliti carnea de vitel pana cand prinde culoare si adaugati ceapa, morcovul si usturoiul
• puneti cimbru uscat si mai caliti putin
• adaugati vinul rosu si lasati sa scada
• puneti sucul de rosii, apa, zaharul si amestecati bine
• adaugati sare si piper si luati de pe foc
• puneti vasul detasabil in Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore si 30 de minute
• cu 30 de minute inainte de final adaugati sosul de soia si amestecati bine
• dupa terminarea programului de gatit, serviti cu paste proaspete, fierte al dente in apa clocotita cu sare.
Pofta buna!