Reteta - Piept de pui cu baby morcovi si porumb la aburi
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g piept de pui |
• 100 g baby morcovi |
• 3 rondele de porumb |
• 2 linguri ulei de masline |
• sare si piper |
• 1 catel de usturoi |
• 1 lingurita oregano uscat |
• sos de iaurt cu verdeata pentru servit |
Mod de preparare
- Pune 250 ml apa in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si asaza gratarul pentru preparare la aburi.
- Apa nu trebuie sa atinga mancarea.
- Condimenteaza pieptul de pui cu ulei de masline, sare si piper dupa gust, oregano uscat si rondele de usturoi.
- Stropeste cu ulei de masline si baby morcovii si porumbul si condimenteaza-i dupa gust cu sare, piper si oregano.
- Asaza pieptul de pui pe gratar, alaturi de baby morcovi si rondelele de porumb.
- Pune capacul rotind din pozitia deschis spre pozitia inchis.
- Verifica supapa pentru aburi care trebuie sa fie inchisa.
- Seteaza programul STEAM, presiune HIGH si timp de gatire 8 minute.
- In timp ce aparatul se incalzeste pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.
- Vor iesi cativa aburi in momentul in care incepe programul si se stabilizeaza presiunea in interiorul aparatului.
- Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
- Pentru deschiderea capacului mai intai elibereaza supapa de aburi cu ajutorul unei spatule.
- Lasa capacul pus inca 5 minute si apoi deschide cu grija.
- Serveste pieptul de pui cu baby morcovi si porumb alaturi de un sos de iaurt cu verdeturi.
- Pofta buna!
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei