Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Piept de pui cu baby morcovi si porumb la aburi

Reteta - Piept de pui cu baby morcovi si porumb la aburi

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 g piept de pui
• 100 g baby morcovi
• 3 rondele de porumb
• 2 linguri ulei de masline
• sare si piper
• 1 catel de usturoi
• 1 lingurita oregano uscat
• sos de iaurt cu verdeata pentru servit

Mod de preparare

  • Pune 250 ml apa in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si asaza gratarul pentru preparare la aburi.
  • Apa nu trebuie sa atinga mancarea.
  • Condimenteaza pieptul de pui cu ulei de masline, sare si piper dupa gust, oregano uscat si rondele de usturoi.
  • Stropeste cu ulei de masline si baby morcovii si porumbul si condimenteaza-i dupa gust cu sare, piper si oregano.
  • Asaza pieptul de pui pe gratar, alaturi de baby morcovi si rondelele de porumb.
  • Pune capacul rotind din pozitia deschis spre pozitia inchis.
  • Verifica supapa pentru aburi care trebuie sa fie inchisa.
  • Seteaza programul STEAM, presiune HIGH si timp de gatire 8 minute.
  • In timp ce aparatul se incalzeste pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.
  • Vor iesi cativa aburi in momentul in care incepe programul si se stabilizeaza presiunea in interiorul aparatului.
  • Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
  • Pentru deschiderea capacului mai intai elibereaza supapa de aburi cu ajutorul unei spatule.
  • Lasa capacul pus inca 5 minute si apoi deschide cu grija.
  • Serveste pieptul de pui cu baby morcovi si porumb alaturi de un sos de iaurt cu verdeturi.
  • Pofta buna!