Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ragu de rata delicios

Reteta ragu de rata delicios

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe de rata – 4 buc.
• Vin rosu – 250 ml
• Rosii cubulete – 2 conserve
• Bulion – 1 lingurita
• Ceapa rosie mare – 1 buc.
• Telina – 2 tije
• Usturoi – 3 catei
• Rozmarin
• Stock concentrat de pui – 1 cub
• Zahar – 1 lingurita
• Scortisoara – 1 lingurita
• Foi de dafin – 2 buc.
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

• In vasul Cock-Pot se introduc pulpele de rata, se adauga peste vinul rosu, 2 conserve de rosii taiate cubulete, 1 lingurita de bulion, ceapa rosie tocata marunt, tijele de telina taiate cubulete, usturoiul tocat marunt, rozmarinul, cubul de concentrat de pui, 1 lingurita de zahar, 1 lingurita de scortisoara, foile de dafin, sare si piper dupa gust, se pune capacul slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel si se seteaza timpul de gatire la 6 ore si jumatate, pe functia ''Low''
• Dupa terminarea timpului de gatire se indeparteaza oasele si se desfac pulpele in bucati
• Se adauga peste pulpele desfacute 2 lingurite de lapte
• Se pot servi calde peste paste fierte al dente cu parmezan deasupra.

Pofta buna!