Reteta Chilli con carne
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 800 g carne tocata de vita |
• 1 ceapa mare rosie |
• 3 catei de usturoi |
• 1 ardei gras verde |
• 500 g rosii in bulion |
• 400 g fasole rosie la conserva |
• 1 lingurita pudra de chilli |
• 1 lingurita oregano uscat |
• ½ lingurita chimion |
• 3 linguri ulei de masline |
• sare si piper dupa gust |
• patrunjel verde |
• cheddar ras si nachos pentru servit |
Mod de preparare
- Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute si apasa Start.
- Pune uleiul in vas si cand s-a incins adauga ceapa si usuroiul si soteaza-le putin.
- Adauga apoi ardeiul gras tocat cubulete, dupa care pune carnea de vita.
- Amesteca bine si lasa sa se soteze pana se termina programul setat.
- Adauga sosul de rosii, condimentele, amesteca si inchide capacul.
- Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
- Seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
- Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza supapa de aburi, deschide capacul si adauga fasolea rosie din conserva, scursa bine.
- Seteaza din nou programul Brown/Sote pentru 5 minute ca sa mai fiarba putin mancarea.
- La final presara patrunjel verde si serveste chilli con carne cu branza cheddar rasa si nachos.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei