Reteta Ficatei de pui cu ciuperci
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g ficat de pui |
• 1 ceapa rosie |
• 3 catei usturoi |
• 250 g ciuperci champignion |
• 100 ml vin alb |
• 1 lgt cimbru uscat |
• 2 lingurite mustar |
• sare si piper dupa gust |
• 2-3 linguri ulei de masline |
• 2 linguri smantana |
• 1 lingurita amidon |
• marar verde |
Descriere
Un pranz super simplu de facut la slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 6 l, fara sa stai sa amesteci sa nu se lipeasca, sa nu se arda, fara sa sara stropi. Pur si simplu pui ingredientele in vas si in doua ore masa e gata!
Mod de preparare
- Pune uleiul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot Duraceramic 6 l si pune-l pe plita sa se incinga.
- Adauga ceapa taiata solzisori si usturoiul maruntit si caleste-le putin.
- Pune apoi ficateii curatati si spalati si scursi bine de apa.
- Condimenteaza dupa gust cu sare si piper si cimbru urscat.
- Pune vinul alb, apoi adauga ciupercile si amesteca putin.
- Muta vasul in aparat si adauga mustarul, pune apoi capacul si seteaza modul High pentru 2 ore.
- La final, amesteca smantana cu amidonul si pune peste sosul format, amestecand usor pana se ingroasa putin.
- Presara marar verde tocat fin si serveste ficateii cu felii de bagheta proaspata.