Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Salata de boeuf la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot

Reteta - Salata de boeuf la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 bucati rasol de vita cu os
• 4 cartofi
• 3 morcovi
• 1 pastarnac
• ½ telina
• 250 g castraveti murati
• 250 g gogosari in otet
• 250 g maioneza de casa
• 2 linguri mustar
• sare si piper dupa gust

Descriere

Pregătește mai rapid salata de boeuf cu funcțiile rapide de gătire ale Express Multicookerului cu gătire sub presiune Crock-Pot. Pașii rețetei boeuf mai jos:

Mod de preparare

  • Pune rasolul de vita in oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga l.5 l apa.
  • Pune sare dupa gust.
  • Inchide capacul, inchide supapa pentru aburi si seteaza programul MEAT/STEW pentru 1 ora.
  • Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza aburul, lasa 5 minute si deschide capacul.
  • Adauga cartofii intregi, cu coaja, spalati bine, morcovii, telina si pastarnacul curatate de coaja si seteaza programul SOUP pentru 20 minute.
  • Cand este gata, elibereaza aburul, deschide capacul si scoate cu grija legumele si carnea si lasa-le la racit.
  • Toaca cubulete gogosarii si castravetii murati si pune-i intr-un castron. Daca au prea multa zeama poti sa ii pui intr-o sita sa se scurga excesul.
  • Toaca apoi cubulete legumele si carnea si pune-le intr-un castron mai mare.
  • Pune deasupra gogosarii si castravetii, mustarul, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si amesteca totul.
  • Adauga maioneza si omogenizeaza compozitia.
  • Pune salata boeuf pe un platou si decoreaza dupa plac.
  • Pofta buna!