Reteta - Salata de boeuf la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 bucati rasol de vita cu os |
• 4 cartofi |
• 3 morcovi |
• 1 pastarnac |
• ½ telina |
• 250 g castraveti murati |
• 250 g gogosari in otet |
• 250 g maioneza de casa |
• 2 linguri mustar |
• sare si piper dupa gust |
Descriere
Pregătește mai rapid salata de boeuf cu funcțiile rapide de gătire ale Express Multicookerului cu gătire sub presiune Crock-Pot. Pașii rețetei boeuf mai jos:
Mod de preparare
- Pune rasolul de vita in oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga l.5 l apa.
- Pune sare dupa gust.
- Inchide capacul, inchide supapa pentru aburi si seteaza programul MEAT/STEW pentru 1 ora.
- Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza aburul, lasa 5 minute si deschide capacul.
- Adauga cartofii intregi, cu coaja, spalati bine, morcovii, telina si pastarnacul curatate de coaja si seteaza programul SOUP pentru 20 minute.
- Cand este gata, elibereaza aburul, deschide capacul si scoate cu grija legumele si carnea si lasa-le la racit.
- Toaca cubulete gogosarii si castravetii murati si pune-i intr-un castron. Daca au prea multa zeama poti sa ii pui intr-o sita sa se scurga excesul.
- Toaca apoi cubulete legumele si carnea si pune-le intr-un castron mai mare.
- Pune deasupra gogosarii si castravetii, mustarul, condimenteaza cu sare si piper dupa gust si amesteca totul.
- Adauga maioneza si omogenizeaza compozitia.
- Pune salata boeuf pe un platou si decoreaza dupa plac.
- Pofta buna!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei