Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Varza a la Cluj

Reteta - Varza a la Cluj
Reteta - Varza a la Cluj Reteta - Varza a la Cluj

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg varza murata tocata
• 2 lingurite cimbru uscat
• 2 lingurite marar uscat
• sare si piper dupa gust
• 2 frunze de dafin
• 2 lingurite boia dulce
• 200 g orez
• 1 kg carne tocata porc sau amestec cu vita
• 2 cepe
• 2 lingurite boia dulce
• sare si piper
• 200 ml suc de rosii
• 300 ml apa
• 50 ml ulei

Mod de preparare

  • Peste varza tocata pune condimentele: cimbrul, mararul uscat, boia dulce, sare si piper dupa gust.
  • Adauga uleiul si amesteca bine.
  • Peste carnea tocata pune ceapa cubulete, sare si piper dupa gust si boia dulce si omogenizeaza.
  • In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune jumatate de varza, jumatate din sucul de rosii, adauga orezul spalat, apoi carnea si restul de varza tocata.
  • Pune restul de suc de rosii, frunzele de dafin si adauga apa.
  • Inchide capacul, inchide supapa de aburi si seteaza programul MEAT/STEW pentru 35 de minute.
  • Cand programul s-a terminat, elibereaza aburul, lasa 5 minute si apoi deschide cu grija capacul.
  • Lasa varza sa se raceasca putin si apoi o poti servi cu smantana deasupra si un ardei iute murat langa.