Reteta sos Bolognese pentru paste proaspete
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Bacon (cubulete) – 150 gr. |
• Ceapa rosie (cubulete) – 1 buc. |
• Carne tocata de vitel – 1 kg (80% carne macra, 20% grasime) |
• Morcovi rasi – 5 buc. |
• Usturoi (tocat) – 4 catei |
• Vin rosu – 100 ml |
• Cimbru uscat – 1 lingurita |
• Piper – dupa gust |
• Sos de soia – 3 linguri |
• Suc rosii – 400 ml |
• Apa – 300 ml |
• Zahar – 1/2 lingurita |
Mod de preparare
• Puneti vasul de aluminiu al Crock Pot-ului pe ochiul plitei si puneti baconul la prajit; cand devine auriu adaugati si carnea
• Caliti si apoi adaugati morcovul ras, ceapa cubulete si usturoiul tocat
• Stingeti cu vinul rosu si lasati sa se reduca
• Adaugati cimbru, piper, sos de soia, suc de rosii, apa si zaharul
• Luati vasul de pe foc si il puneti in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• Setati pe modul ''High'' si timpul de gatire de 2 ore
• Serviti cu paste proaspete.
Pofta buna!
• Caliti si apoi adaugati morcovul ras, ceapa cubulete si usturoiul tocat
• Stingeti cu vinul rosu si lasati sa se reduca
• Adaugati cimbru, piper, sos de soia, suc de rosii, apa si zaharul
• Luati vasul de pe foc si il puneti in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• Setati pe modul ''High'' si timpul de gatire de 2 ore
• Serviti cu paste proaspete.
Pofta buna!