Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta sos Bolognese pentru paste proaspete

Reteta sos Bolognese pentru paste proaspete

Porții

2

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Bacon (cubulete) – 150 gr.
• Ceapa rosie (cubulete) – 1 buc.
• Carne tocata de vitel – 1 kg (80% carne macra, 20% grasime)
• Morcovi rasi – 5 buc.
• Usturoi (tocat) – 4 catei
• Vin rosu – 100 ml
• Cimbru uscat – 1 lingurita
• Piper – dupa gust
• Sos de soia – 3 linguri
• Suc rosii – 400 ml
• Apa – 300 ml
• Zahar – 1/2 lingurita

Mod de preparare

• Puneti vasul de aluminiu al Crock Pot-ului pe ochiul plitei si puneti baconul la prajit; cand devine auriu adaugati si carnea
• Caliti si apoi adaugati morcovul ras, ceapa cubulete si usturoiul tocat
• Stingeti cu vinul rosu si lasati sa se reduca
• Adaugati cimbru, piper, sos de soia, suc de rosii, apa si zaharul
• Luati vasul de pe foc si il puneti in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté 
• Setati pe modul ''High'' si timpul de gatire de 2 ore
• Serviti cu paste proaspete.

Pofta buna!