Reteta - Ciorba de post cu legume si grau
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cartofi – 1 buc. |
• Praz – 1 fir subtire |
• Morcovi – 2 buc. |
• Fenicul – 1/2 bulb |
• Ciuperci champignon – 4 buc. |
• Tije de telina – 2 buc. |
• Usturoi – 2 catei |
• Grau prefiert – 50 gr. |
• Sare si piper – dupa gust |
• Cimbru proaspat – o crenguta |
• Zeama de lamaie – 2 linguri |
• Apa – 400 ml |
Mod de preparare
• curatati si spalati legumele
• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul julien, usturoiul in felii subtiri si ciupercile cu tot cu codita in felii mai groase
• adaugati legumele in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red, puneti uleiul, zeama de lamaie si condimentati dupa gust
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• dupa 4 ore adaugati graul prefiert si lasati sa fiarba in continuare inca 30 de minute.
Pofta buna!
• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul julien, usturoiul in felii subtiri si ciupercile cu tot cu codita in felii mai groase
• adaugati legumele in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red, puneti uleiul, zeama de lamaie si condimentati dupa gust
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• dupa 4 ore adaugati graul prefiert si lasati sa fiarba in continuare inca 30 de minute.
Pofta buna!