Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Ciorba de post cu legume si grau

Reteta - Ciorba de post cu legume si grau
Reteta - Ciorba de post cu legume si grau

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cartofi – 1 buc.
• Praz – 1 fir subtire
• Morcovi – 2 buc.
• Fenicul – 1/2 bulb
• Ciuperci champignon – 4 buc.
• Tije de telina – 2 buc.
• Usturoi – 2 catei
• Grau prefiert – 50 gr.
• Sare si piper – dupa gust
• Cimbru proaspat – o crenguta
• Zeama de lamaie – 2 linguri
• Apa – 400 ml

Mod de preparare

• curatati si spalati legumele
• taiati cartofii in cuburi mari, prazul, tijele de telina si morcovii in rondele, feniculul julien, usturoiul in felii subtiri si ciupercile cu tot cu codita in felii mai groase
• adaugati legumele in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red, puneti uleiul, zeama de lamaie si condimentati dupa gust
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• dupa 4 ore adaugati graul prefiert si lasati sa fiarba in continuare inca 30 de minute.

Pofta buna!