Reteta goulas de miel
Porții
6
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de miel (fara os) – cca 1 kg |
• Chimen macinat – 2 lingurite |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Boia iute – 1/2 lingurita |
• Pasta de ardei iute (Eros Pista) – 1 lingurita |
• Fasole rosie (la conserva) – cca 200 gr. |
• Ardei gras rosu – 1 buc. |
• Ardei gras galben – 1 buc. |
• Ardei gras verde – 1 buc. |
• Telina radacina – 1/4 buc. |
• Morcovi – 2 buc. |
• Ceapa – 1 buc. |
• Apa – cat sa acoperiti ingredientele |
• Sare si piper – dupa gust |
Pentru galuste: |
• Faina – 2 linguri |
• Ou – 1 buc. |
• Ulei – 1 lingura |
• Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• taie pulpa de miel cubulete si pune-o in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox
• taie morcovii, ceapa si telina cuburi foarte mici si pune-le deasupra
• taie ardeii cuburi mari si adauga-i si pe acestia
• pune chimen, boia dulce, boia iute, pasta de ardei iute, sare si piper
• acopera cu apa si seteaza slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox pe modul de gatire ''High'' si lasa acolo cca 4 ore
• bate oul cu o furculita si adauga peste el treptat uleiul
• incorporeaza apoi faina si sarea amestecand constant, energic, pana obtii o compozitie omogena
• cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatit adauga fasolea
• cu 7 - 8 minute inainte de terminarea timpului de gatit pune din loc in loc, in vasul slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox cate o lingurita din compozitia pentru galuste
• pune capacul si mai lasa-le putin sa se gateasca – tot atunci poti verifica daca preparatul mai are nevoie de sare si piper
• dupa fix 4 ore opreste-l si savureaza-l cu placere.
Pofta buna!
• taie morcovii, ceapa si telina cuburi foarte mici si pune-le deasupra
• taie ardeii cuburi mari si adauga-i si pe acestia
• pune chimen, boia dulce, boia iute, pasta de ardei iute, sare si piper
• acopera cu apa si seteaza slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox pe modul de gatire ''High'' si lasa acolo cca 4 ore
• bate oul cu o furculita si adauga peste el treptat uleiul
• incorporeaza apoi faina si sarea amestecand constant, energic, pana obtii o compozitie omogena
• cu 15 minute inainte de terminarea timpului de gatit adauga fasolea
• cu 7 - 8 minute inainte de terminarea timpului de gatit pune din loc in loc, in vasul slow cooker Crock-Pot 3,5 L Brushed Inox cate o lingurita din compozitia pentru galuste
• pune capacul si mai lasa-le putin sa se gateasca – tot atunci poti verifica daca preparatul mai are nevoie de sare si piper
• dupa fix 4 ore opreste-l si savureaza-l cu placere.
Pofta buna!