Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Ciorba de miel cu smantana si tarhon

Reteta Ciorba de miel cu smantana si tarhon

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 800 g carne de miel cu os pentru ciorba
• 1 morcov
• 1 pastarnac
• 1 ceapa
• ½ telina mica
• 300 ml bors
• 2 oua
• 100 g smantana
• 50 g orez
• sare dupa gust
• 1 lgt piper cu lamaie
• 1 lgt nucsoara rasa
• 1 lgt frunze de coriandru uscat
• tarhon proaspat si patrunjel verde

Mod de preparare

  • Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa.
  • Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de minute.
  • Dupa ce programul s-a terminat asteapta 10-15 minute, apoi elibereza aburul si desfa capacul.
  • Adauga in supa legumele tocate cubulete, condimenteaza cu sare dupa gust si adauga piperul cu lamaie, nucsoara rasa si coriandrul uscat.
  • Pune si borsul si inchide capacul si valva de aburi.
  • Seteaza programul Soup pentru 15 minute.
  • Amesteca smantana cu galbenusurile intr-un castron mai mare, iar cand programul s-a terminat, dupa ce ai eliberat presiunea si ai deschis capacul, pune cate un polonic de supa fierbinte in castronul cu smantana si amesteca rapid cu un tel.
  • Adauga in acelasi mod 4-5 polonice de supa si apoi rastoarna tot amestecul in oala de ciorba.
  • La final, presara deasupra tarhonul si patrunjelul verde tocate marunt.