Reteta Ciorba de vita cu legume by Retete Timea
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 300 g carne de vita Premium Angus |
• 1 lingura ulei |
• 1 ceapa potrivita |
• 2 morcovi |
• 1 gulie |
• o felie telina radacina |
• ½ ardei verde |
• 3-4 cartofi |
• 1 lingurita rasa sare de Himalaya |
• ½ lingurita piper negru macinat |
• 3 linguri pasta de gogosari cu rosii |
• 2 l de apa |
In plus: |
• 1 galbenus de ou |
• 1 lingura smantana |
• Tarhon |
• Sucul de la ½ lamaie mica |
Mod de preparare
- Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 15 de minute si apasam START/Stop.
- Punem o lingura de ulei in vas si dupa 2-3 minute adaugam carnea taiata cubulete mici si amestecam cu spatula.
- Adaugam pe rand amestecand in vas ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovul taiat rondele si telina, gulia si cartofii taiate cubulete.
- Adaugam apoi sarea, piperul si pasta de gogosari si turnam peste carnea si legumele calite, 2 litri de apa.
- Punem capacul si inchidem conform indicatorului inchis, apasam functia SOUP si timpul de 30 de minute.
- Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
- La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
- Adaugam tarhonul tocat si sucul de lamaie, iar dupa ce s-a racit usor adaugam si galbenusul de ou amestecat cu smantana.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei