Reteta - Ciorba radauteana by Carte de retete
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 pulpe de pui |
• 1 piept de pui |
• 2 morcovi |
• 1 pastarnac |
• 1 ceapa |
• 1/4 radacina de telina |
• 200 g smantana |
• 2 galbenusuri |
• 3 catei de usturoi |
• 1 lamaie |
• sare si piper, dupa gust |
• patrunjel verde |
Descriere
Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune este un aparat de gatit eficient si care gateste in locul tau. Iti ofera mai mult timp liber, datorita celor 8 programe de gatire si celor 4 modalitati de a prepara mancarea. Este usor de folosit si pot spune ca sunt 12 aparate intr-unul singur. Stie sa gateasca lent, la abur, soteaza si gateste rapid.
Prepara supe, desert, tocanite, iaurt, fasole, carne, dar si orez.
Reteta de ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker e gata in 30 de minute, cap-coada. De cand te apuci de curatat legume si pana o pui pe masa, nu trece mai mult de o jumatate de ora.
Prepara supe, desert, tocanite, iaurt, fasole, carne, dar si orez.
Reteta de ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker e gata in 30 de minute, cap-coada. De cand te apuci de curatat legume si pana o pui pe masa, nu trece mai mult de o jumatate de ora.
Mod de preparare
- Legumele se curata si se spala.
- Carnea de pui si legumele se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
- Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX.
- Se adauga sare dupa gust.
- Se conecteaza aparatul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat. De asemenea, se inchide si valva pentru aburi.
- Se seteaza pe SOUP pentru 15 minute si se apasa pe START.
- Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie.
- Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.
- Se scot carnea si legumele din supa.
- Carnea de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.
- Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.
- Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.
- Se toarna apoi usor amestecul de smantana in oala de supa fierbinte si se amesteca.
- Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.
- La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.
- Se presara piper macinat si patrunjel verde tocat.
- Pofta buna!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei