Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Ciorba radauteana by Carte de retete

Reteta - Ciorba radauteana by Carte de retete
Reteta - Ciorba radauteana by Carte de retete

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 pulpe de pui
• 1 piept de pui
• 2 morcovi
• 1 pastarnac
• 1 ceapa
• 1/4 radacina de telina
• 200 g smantana
• 2 galbenusuri
• 3 catei de usturoi
• 1 lamaie
• sare si piper, dupa gust
• patrunjel verde

Descriere

Crock-Pot Express Multicooker cu gatire sub presiune este un aparat de gatit eficient si care gateste in locul tau. Iti ofera mai mult timp liber, datorita celor 8 programe de gatire si celor 4 modalitati de a prepara mancarea. Este usor de folosit si pot spune ca sunt 12 aparate intr-unul singur. Stie sa gateasca lent, la abur, soteaza si gateste rapid.
Prepara supe, desert, tocanite, iaurt, fasole, carne, dar si orez.

Reteta de ciorba radauteana la Crock-Pot Express Multicooker e gata in 30 de minute, cap-coada. De cand te apuci de curatat legume si pana o pui pe masa, nu trece mai mult de o jumatate de ora.

Mod de preparare

  • Legumele se curata si se spala.
  • Carnea de pui si legumele se introduc in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Se adauga apa, cu un cm mai putin pana la MAX.
  • Se adauga sare dupa gust.
  • Se conecteaza aparatul la curent si se inchide etans capacul, sa fie pe pozitia blocat. De asemenea, se inchide si valva pentru aburi.
  • Se seteaza pe SOUP pentru 15 minute si se apasa pe START.
  • Cand s-au scurs cele 15 minute, se poate deschide supapa de abur, folosind o manusa de bucatarie.
  • Eu am ales sa las sa se elibereze aburul in mod natural si am deschis capacul dupa ce a mai stat 10 minute.
  • Se scot carnea si legumele din supa.
  • Carnea de pui si legumele, in afara de ceapa, se taie in cubulete.
  • Smantana se amesteca intr-un bol impreuna cu cele 2 galbenusuri.
  • Se adauga un polonic de supa fierbinte si se amesteca.
  • Se toarna apoi usor amestecul de smantana in oala de supa fierbinte si se amesteca.
  • Se adauga usturoiul pisat si lamaie, dupa gust.
  • La servit, se pun cuburi de legume si carne in bol si se toarna ciorba cu polonicul.
  • Se presara piper macinat si patrunjel verde tocat.
  • Pofta buna!