Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Supa gulas by Diva in Bucatarie

Reteta - Supa gulas by Diva in Bucatarie
Reteta - Supa gulas by Diva in Bucatarie

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 750 g carne vitel
• 1.7 l supa vita
• 200 g morcovi
• 400 g cartofi
• 2 cepe medii
• 2 linguri pasta de ardei
• 2 lingurite boia de ardei dulce
• 1 lingurita boia de ardei iute
• 2 catei mari de usturoi pisati
• 1/2 lingurita chimen macinat
• 1 lingurita faina
• 1 frunza dafin
• 1 lingurita boabe de piper
• 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

  • Curatam si spalam legumele, apoi tocam ceapa marunt, iar morcovii rondele.
  • Tocam cartofii cuburi de marime medie-mica, iar carnea in cuburi.
  • Punem in vasul Multicooker Crock-Pot Express ceapa, cartofii, morcovii si adaugam pasta de ardei.
  • Punem in vasul boia dulce si iute, faina, usturoiul pisat, sare si boabele de piper.
  • Adaugam chimenul macinat si frunza de dafin, apoi bucatile de carne.
  • Turnam supa sau apa, avand grija sa nu depasim limita maxima indicata pe interiorul vasului.
  • Fixam capacul aparatului punand sageata la inceput in dreptul lacatului deschis si rotind pana ajunge la lacat inchis.
  • Pornim aparatul apasand tasta “Supa” (Soup) si va aparea timpul presetat de 30 de minute si presiune High.
  • Pentru inceput apare pe ecran functia de incalzire, apoi continua programul de pregatire a supei intr-un interval de doar 30 minute.
  • Cand programul s-a terminat eliberam cu grija aburul acumulat, deschizand valva pentru aburi cu ajutorul unei spatule de bucatarie.
  • Incredibil cat de repede si de bine a fost fiarta carnea, iar gustul supei gulas a iesit senzational.