Reteta - Supa de post cu cartofi si porumb
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cartofi – 3 buc. (mai mari) |
• Ceapa verde – 4 fire |
• Ardei jalapeno – 1 buc. |
• Ardei iute rosu – 1 buc. |
• Condimente amestec pui – 3 lingurite |
• Sucul de la o lamaie |
• Porumb la conserva – 300 gr. |
• Chimion – 1 varf de cutit |
• Oregano uscat – 1 lingurita rasa |
• Paprika afumata – 1/2 lingurita |
• Apa – cat sa acopere |
• Sare si piper – dupa gust |
• Lapte de migdale – pentru servire |
• Lime – 2 buc. |
Mod de preparare
• taiati cartofii cubulete si puneti-i in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• tocati ceapa verde marunt si puneti-o deasupra
• scoateti semintele ardeilor si taiati-i oblic – puneti-i apoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• puneti peste acestea porumbul, chimionul, oregano, paprika, sare si piper si stoarceti sucul de la o lamaie
• acoperiti cu apa si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• asezonati din nou cu sare si piper cu 15 minute inainte de incheierea programului
• serviti cu lapte de migdale si felii de lime.
Pofta buna!
• tocati ceapa verde marunt si puneti-o deasupra
• scoateti semintele ardeilor si taiati-i oblic – puneti-i apoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• puneti peste acestea porumbul, chimionul, oregano, paprika, sare si piper si stoarceti sucul de la o lamaie
• acoperiti cu apa si puneti capacul
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• asezonati din nou cu sare si piper cu 15 minute inainte de incheierea programului
• serviti cu lapte de migdale si felii de lime.
Pofta buna!