Reteta - Supa de linte de post
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Linte rosie – 100 gr. |
• Ardei kapia – 1 buc. |
• Ceapa rosie – 1 buc. |
• Morcov – 1 buc. |
• Ghimbir ras – ½ lingurita |
• Usturoi copt – 2 catei |
• Smantana vegetala – 400 ml |
• Menta uscata – ½ lingurita |
• Cimbru uscat – ½ lingurita |
• Sucul de la o lamaie |
• Sare si piper – dupa gust |
• Apa – 1L |
Mod de preparare
• toaca ardeiul, ceapa si morcovul in cuburi mici si pune-i in vasul slow cooker Crock-Pot 3,5L Stainless Steel
• adauga usturoiul copt taiat rondele, lintea rosie spalata in mai multe ape si condimenteaza cu menta si cimbru
• adauga sucul de lamaie, smantana vegetala si apa, pune capacul, seteaza pe modul de gatire ''High'' si lasa la gatit pentru 4 ore
• spre finalul timpului de gatire, condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
• adauga usturoiul copt taiat rondele, lintea rosie spalata in mai multe ape si condimenteaza cu menta si cimbru
• adauga sucul de lamaie, smantana vegetala si apa, pune capacul, seteaza pe modul de gatire ''High'' si lasa la gatit pentru 4 ore
• spre finalul timpului de gatire, condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!