Reteta - Ardei umpluti de post cu orez si legume
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ardei grasi – 5 buc. |
• Morcovi – 2 buc. |
• Ceapa – 2 buc. |
• Ciuperci Champignon – 4 buc. |
• Orez – 100 gr. |
• Felii de rosii – 5 buc. |
• Suc de rosii – 350 ml |
• Sare, piper – dupa gust |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Verdeata tocata – 2 linguri |
• Cimbru proaspat – 2 crengute |
Mod de preparare
• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape
• condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati boia dulce si verdeata tocata
• omogenizati bine compozitia
• taiati si decupati cotoarele ardeilor grasi si apoi ii umpleti cu compozitie
• la final puneti deasupra un capacel dintr-o felie de rosie
• in vasul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red puneti putin suc de rosii si crengutele de cimbru proaspat, apoi asezati ardeii umpluti, cu capacelul in sus
• turnati deasupra restul de suc de rosii si completati cu apa 3/4 din capacitatea vasului
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' pentru 5 ore
• la final presarati verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
• condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati boia dulce si verdeata tocata
• omogenizati bine compozitia
• taiati si decupati cotoarele ardeilor grasi si apoi ii umpleti cu compozitie
• la final puneti deasupra un capacel dintr-o felie de rosie
• in vasul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red puneti putin suc de rosii si crengutele de cimbru proaspat, apoi asezati ardeii umpluti, cu capacelul in sus
• turnati deasupra restul de suc de rosii si completati cu apa 3/4 din capacitatea vasului
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' pentru 5 ore
• la final presarati verdeata tocata marunt.
Pofta buna!