Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Ardei umpluti de post cu orez si legume

Reteta - Ardei umpluti de post cu orez si legume
Reteta - Ardei umpluti de post cu orez si legume

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ardei grasi – 5 buc.
• Morcovi – 2 buc.
• Ceapa – 2 buc.
• Ciuperci Champignon – 4 buc.
• Orez – 100 gr.
• Felii de rosii – 5 buc.
• Suc de rosii – 350 ml
• Sare, piper – dupa gust
• Boia dulce – 1 lingurita
• Verdeata tocata – 2 linguri
• Cimbru proaspat – 2 crengute

Mod de preparare

• amestecati intr-un bol ceapa taiata cubulete, morcovii rasi, ciupercile taiate cubulete si orezul spalat in mai multe ape
• condimentati dupa gust cu sare si piper, adaugati boia dulce si verdeata tocata
• omogenizati bine compozitia
• taiati si decupati cotoarele ardeilor grasi si apoi ii umpleti cu compozitie
• la final puneti deasupra un capacel dintr-o felie de rosie
• in vasul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red puneti putin suc de rosii si crengutele de cimbru proaspat, apoi asezati ardeii umpluti, cu capacelul in sus
• turnati deasupra restul de suc de rosii si completati cu apa 3/4 din capacitatea vasului
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' pentru 5 ore
• la final presarati verdeata tocata marunt.

Pofta buna!