Reteta fasole batuta cu ceapa caramelizata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Bucatar Maniac
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
40m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g fasole |
• 4 cepe |
• 4-5 căței de usturoi |
• 1 lingură de zahăr |
• 2 lingurițe boia dulce |
• sare, piper |
• puțin ulei de floarea soarelui |
• ulei de măsline |
Descriere
Cand ai pofta de fasole batuta, aceata reteta este ideala: este gata in doar 40 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express! Iti arata Bucatar Maniac cat este de simplu!
Mod de preparare
- Curata si taie 3 cepe mari. Pune putin ulei in vasul Multicookerului Crock-Pot Express, seteaza functia BROWN-SOTE si cand uleiul este incins, adauga ceapa
- Cand ceapa devine moale si aurie, adauga o lingura de zahar si mai las-o 1-2 minute. Apoi, adauga doua lingurite de boia dulce. Amesteca, opreste multicookerul si pune ceapa caramelizata la o parte, intr-un alt vas
- Pune fasolea spalata in prealabil in vasul Multicookerului si adauga 2L de apa, o ceapa, 3-4 catei de usturoi, putina sare si piper
- Seteaza functia pentru fasole (BEANS) si timpul de 40 de minute. Cand acest timp s-a scurs, vei auzi un semnal sonor. Elibereaza presiunea cu atentie si foloseste o ustensila de lemn
- Strecoara fasolea si pune-o intr-un alt vas. Adauga 1-2 catei de usturoi, piper, sare si putin ulei de masline. Mixeaza cu blenderul pana cand obtii o crema delicioasa
- Serveste cu ceapa caramelizata deasupra
Pofta buna!
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei