Reteta linte cu legume si condimente indiene, made by Raw Chef Ligia Pop
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Linte rosie uscata – 500 gr. |
• Dovleac placintar razuit – ½ kg |
• Ardei kapia – 2 buc. |
• Morcovi razuiti – 2 buc. |
• Radacina patrunjel razuita fin – 2 buc. |
Mix de condimente: coriandru, marar, cimbru, piper, usturoi – 10 gr. |
• Ceapa mare tocata fin – 1 buc. |
• Usturoi zdrobit – 5 catei |
• Chimen macinat fin – 10 gr. |
• Turmeric – 10 gr. |
• Condiment indian Garam Masala – 20 gr. |
• Lapte de cocos din conserva sau proaspat – 200 ml |
• Suc de rosii – 250 ml |
• Apa filtrata – 500 ml |
• Sare neiodata – dupa gust |
Mod de preparare
• adaugati ingredientele in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, amestecati-le bine si apoi setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore si 30 de minute.
Pofta buna!
Pofta buna!