Reteta - Mancare de post cu hribi
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Hribi – 1 kg |
• Usturoi – 4 catei |
• Ceapa verde – 4 buc. |
• Vin rosu – 50 ml |
• Unt – 25 gr. |
• Ulei – 1 lingurita |
• Cimbru uscat – ½ lingurita |
• Bulion de rosii – 300 ml |
• Zahar – ½ lingurita |
• Patrunjel proaspat tocat – ½ legatura |
• Sare si piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati
• toaca usturoiul si ceapa verde marunt
• incinge uleiul si untul in vasul detasabil al Slow Cookerului 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul
• soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• adauga apoi bulionul si zaharul
• ia vasul detasabil de pe foc si introdu-l in Slow Cookerul 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot– seteaza timpul de 60 de minute si modul de gatire ''High''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, potriveste de sare si piper daca mai este cazul
• serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra.
Pofta buna!
• toaca usturoiul si ceapa verde marunt
• incinge uleiul si untul in vasul detasabil al Slow Cookerului 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si adauga ciupercile, usturoiul, ceapa si cimbrul
• soteaza-le putin impreuna si potriveste de sare si piper alb
• stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca
• adauga apoi bulionul si zaharul
• ia vasul detasabil de pe foc si introdu-l in Slow Cookerul 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot– seteaza timpul de 60 de minute si modul de gatire ''High''
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, potriveste de sare si piper daca mai este cazul
• serveste cu mamaliguta si patrunjel proaspat tocat deasupra.
Pofta buna!