Reteta paste cu legume, de post
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Mazare congelata – 100 gr. |
• Conopida – 200 gr. |
• Paste – 100 gr. |
• Apa – 150 ml |
• Suc de rosii – 100 ml |
• Sare si piper – dupa gust |
• Ierburi aromate uscate – ½ lingurita |
• Frunzulite de cimbru si oregano proaspat |
Mod de preparare
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 3.5L buchetele mici de conopida, mazarea, apa si sucul de rosii si seteaza pe modul de gatire ''High''
• dupa o ora, ridici capacul si pui pastele, condimentezi dupa gust cu sare, piper si ierburi aromate, pui din nou capacul si mai lasi inca 30 de minute
• serveste pastele calde, presarate cu cimbru si oregano proaspat.
Pofta buna!
• dupa o ora, ridici capacul si pui pastele, condimentezi dupa gust cu sare, piper si ierburi aromate, pui din nou capacul si mai lasi inca 30 de minute
• serveste pastele calde, presarate cu cimbru si oregano proaspat.
Pofta buna!