Reteta Mancare de naut cu cartofi si ardei copti, de post
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 conserva naut scursa bine |
• 1 ardei kapia rosu copt |
• 1 ardei kapia galben copt |
• 1 ceapa |
• 1 morcov |
• 3 cartofi |
• 2 catei de usturoi |
• 1 zucchini |
• 1 cana suc de rosii |
• 2 linguri ulei de masline |
• sare si piper dupa gust |
• ½ lingurita oregano uscat |
• patrunjel verde |
Descriere
Slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic Saute 6 l este ideal pentru maxim 7 persoane. Vasul Sauté detașabil, cu strat DuraCeramic™ este utilizabil și pe plita și în cuptor. Aparatul are si funcţie de ”Păstrare la cald” si timer reglabil până la 20h.
Mod de preparare
- Pune in vasul slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute cartofii taiati cubulete, ceapa taiata marunt, morcovii rondele si zucchini taiati cuburi.
- Adauga usturoiul taiat marunt si oregano uscat.
- Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
- Pune uleiul de masline si sucul de rosii, amesteca bine, apoi pune capacul.
- Seteaza modul High pentru 3 ore.
- Cand programul s-a terminat, adauga nautul din conserva scurs bine si ardeiul copt taiat fasii.
- Pune capacul si seteaza inca 30 de minute pe modul High.
- La final presara patrunjel verde tocat marunt.