Reteta Soufle de cartofi cu parmezan
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 cartofi fierti |
• un cubulet de unt |
• 100 ml smantana lichida |
• 2 linguri parmezan ras |
• sare si piper dupa gust |
• 1/4 lingurita nucsoara rasa |
• 2 galbenusuri |
• 2 albusuri batute spuma |
Descriere
O garnitura excelenta langa o friptura, pe placul copiilor! Se face atat de simplu si se pot pune si alte legume. Si mai ales este gata in doar 8 minute la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Mod de preparare
- Paseaza cartofii fierti cu un cubulet de unt si smantana lichida.
- Condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa.
- Adauga parmezanul ras si galbenusurile de ou si amesteca bine.
- Mixeaza separat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc ca o bezea.
- Adauga apoi spuma de albusuri in compozitie, amestecand usor de jos in sus cu o spatula.
- Unge cu ulei 3 forme de portelan tip ramekin, tapeteaza-le apoi cu pesmet si imparte compozitia in ele.
- In vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune gratarul de inox, apoi toarna o cana de apa si asaza formele inauntru.
- Punea deasupra lor o hartie de copt si inchide capacul si supapa de aburi.
- Seteaza programul STEAM, presiune Low si timpul 8 minute.
- Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza aburii si apoi deschide capacul.
- Serveste sufleurile cu purin parmezan ras deasupra.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei