Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Soufle de cartofi cu parmezan

Reteta Soufle de cartofi cu parmezan
Reteta Soufle de cartofi cu parmezan Reteta Soufle de cartofi cu parmezan Reteta Soufle de cartofi cu parmezan

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 cartofi fierti
• un cubulet de unt
• 100 ml smantana lichida
• 2 linguri parmezan ras
• sare si piper dupa gust
• 1/4 lingurita nucsoara rasa
• 2 galbenusuri
• 2 albusuri batute spuma

Descriere

O garnitura excelenta langa o friptura, pe placul copiilor! Se face atat de simplu si se pot pune si alte legume. Si mai ales este gata in doar 8 minute la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.

Mod de preparare

  • Paseaza cartofii fierti cu un cubulet de unt si smantana lichida.
  • Condimenteaza cu sare, piper si nucsoara rasa.
  • Adauga parmezanul ras si galbenusurile de ou si amesteca bine.
  • Mixeaza separat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc ca o bezea.
  • Adauga apoi spuma de albusuri in compozitie, amestecand usor de jos in sus cu o spatula.
  • Unge cu ulei 3 forme de portelan tip ramekin, tapeteaza-le apoi cu pesmet si imparte compozitia in ele.
  • In vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune gratarul de inox, apoi toarna o cana de apa si asaza formele inauntru.
  • Punea deasupra lor o hartie de copt si inchide capacul si supapa de aburi.
  • Seteaza programul STEAM, presiune Low si timpul 8 minute.
  • Dupa ce programul s-a terminat, elibereaza aburii si apoi deschide capacul.
  • Serveste sufleurile cu purin parmezan ras deasupra.