Reteta tocana de vinete
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Vinete – 1 buc. |
• Rosii – 4 buc. |
• Ceapa rosie – 1 buc. |
• Usturoi – 3 - 4 catei |
• Capere – 2 linguri |
• Masline verzi fara samburi – 2 linguri |
• Ulei de masline – 2 linguri |
• Zahar brun – 1 lingura |
• Zeama de lamaie – 2 linguri |
• Otet balsamic – 1 lingura |
• Sare si piper – dupa gust |
• Oregano proaspat – 1 crenguta |
Mod de preparare
• taiati vinetele si rosiile in cuburi mari si puneti-le in slow cooker Crock-Pot 3.5L
• adaugati ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat felii subtiri
• adaugati si restul ingredientelor si amestecati-le usor cu o spatula
• tocati marunt oregano si puneti deasupra legumelor
• setati slow cooker Crock-Pot 3.5L pe modul de gatire ''High'' pentru timp de 2 ore.
Pofta buna!
• adaugati ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat felii subtiri
• adaugati si restul ingredientelor si amestecati-le usor cu o spatula
• tocati marunt oregano si puneti deasupra legumelor
• setati slow cooker Crock-Pot 3.5L pe modul de gatire ''High'' pentru timp de 2 ore.
Pofta buna!