Reteta tocanita de ciuperci
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Galbiori – 250 gr. |
• Ciuperci Champignon – 300 gr. |
• Usturoi – 3 catei |
• Salote (hasme) – 2 buc. |
• Ulei de masline – 2 linguri |
• Castraveti murati – 3 buc. |
• Cimbru proaspat – 3 crengute |
• Smantana de gatit – 400 ml |
• Parmezan ras – 40 gr. |
• Amidon – 1 lingurita |
• Sare, piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• taiati ciupercile bucati mai mari, iar usturoiul, hasmele si castravetii murati tocati-i marunt
• adaugati-le pe toate in Slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 gr. de parmezan.
Pofta buna!
• adaugati-le pe toate in Slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si puneti ulei de masline si cimbru
• potriviti de sare si piper alb si adaugati smantana
• setati slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 10 minute inainte de incheierea programului, luati un polonic de sos si dizolvati in el o lingurita de amidon – puneti-o inapoi in slow Cooker-ul 6.0L DuraCeramic Sauté si radeti pe razatoarea fina cca 40 gr. de parmezan.
Pofta buna!