Reteta pui cu maghiran si turmeric
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
low
Calorii
770
Ingrediente
• Pui intreg – 1 buc. (cca 1.5 - 1.8 kg) |
• Boia dulce – 1/2 lingurita |
• Usturoi pudra – 2 lingurite |
• Piper negru – 1/4 lingurita |
• Maghiran – 1 lingurita |
• Rozmarin pudra – 1 lingurita |
• Turmeric (curcuma) – 1 lingurita |
• Cartofi – 4 buc. |
• Sare – dupa gust |
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri |
Mod de preparare
• spalati cartofii si taiati-i felii groase de 1,5 cm grosime
• faceti un pat din ei in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• amestecati toate condimentele intr-un castron
• ungeti puiul cu ulei si condimentati-l bine atat in interior, cat si la exterior
• puneti-l pe patul de cartofi din interiorul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si setati aparatul pe modul de temperatura ''Low"
• lasati puiul la gatit intre 6 si 8 ore (in functie de dimensiunea sa).
Pofta buna!
• faceti un pat din ei in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• amestecati toate condimentele intr-un castron
• ungeti puiul cu ulei si condimentati-l bine atat in interior, cat si la exterior
• puneti-l pe patul de cartofi din interiorul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si setati aparatul pe modul de temperatura ''Low"
• lasati puiul la gatit intre 6 si 8 ore (in functie de dimensiunea sa).
Pofta buna!