Reteta ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Iepure – 1 buc. |
• Bacon – 8 - 10 felii |
• Prune proaspete – 6 buc. |
• Cherry – 60 ml |
• Ghimbir macinat – 1 varf de cutit |
• Cimbru proaspat – 3 crengute |
• Ulei de masline – 3 linguri |
• Salota – 2 buc. |
• Fresh de lamaie – 60 ml |
• Sare si piper alb – dupa gust |
Mod de preparare
• taiati iepurele in bucati – separati pulpele si fileurile
• stropiti-le cu ulei de masline si fresh de lamaie, asezonati-le cu sare si piper alb si lasati-le cca 2 ore la marinat
• incingeti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si sotati bucatile de iepure
• adaugati salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru
• taiati baconul si prunele cubulete si adaugati-le si pe acestea
• stingeti cu cherry si lasati-l putin sa se reduca
• luati vasul de pe foc si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• setati aparatul pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 1 ora si 30 minute
• adaugati ghimbirul peste si puneti capacul
• cu 15 minute inainte de final, potriviti de sare si piper alb.
Pofta buna!
• stropiti-le cu ulei de masline si fresh de lamaie, asezonati-le cu sare si piper alb si lasati-le cca 2 ore la marinat
• incingeti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si sotati bucatile de iepure
• adaugati salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru
• taiati baconul si prunele cubulete si adaugati-le si pe acestea
• stingeti cu cherry si lasati-l putin sa se reduca
• luati vasul de pe foc si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• setati aparatul pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 1 ora si 30 minute
• adaugati ghimbirul peste si puneti capacul
• cu 15 minute inainte de final, potriviti de sare si piper alb.
Pofta buna!