Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Reteta ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Reteta ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Iepure – 1 buc.
• Bacon – 8 - 10 felii
• Prune proaspete – 6 buc.
• Cherry – 60 ml
• Ghimbir macinat – 1 varf de cutit
• Cimbru proaspat – 3 crengute
• Ulei de masline – 3 linguri
• Salota – 2 buc.
• Fresh de lamaie – 60 ml
• Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

• taiati iepurele in bucati – separati pulpele si fileurile
• stropiti-le cu ulei de masline si fresh de lamaie, asezonati-le cu sare si piper alb si lasati-le cca 2 ore la marinat
• incingeti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si sotati bucatile de iepure
• adaugati salotele taiate cubulete in prealabil urmate de cimbru
• taiati baconul si prunele cubulete si adaugati-le si pe acestea
• stingeti cu cherry si lasati-l putin sa se reduca
• luati vasul de pe foc si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• setati aparatul pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 1 ora si 30 minute
• adaugati ghimbirul peste si puneti capacul
• cu 15 minute inainte de final, potriviti de sare si piper alb.

Pofta buna!