Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta rasol de vita cu legume, made by Jamila Cuisine

Reteta rasol de vita cu legume, made by Jamila Cuisine

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Rasol de vita – 1 kg
• Rosii in bulion – 1 cutie
• Supa – 500 ml
• Telina – 1 buc. mica taiata cubulete
• Morcov – 1 buc. taiat cubulete
• Ceapa – 2 buc. tocate marunt
• Zeama lamaie – ½ buc.
• Cimbru si rozmarin – cateva crengute
• Foi de dafin – 3 foi
• Patrunjel – 1 legatura
• Usturoi – 2 catei feliati
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri
• Ulei de masline – 2 linguri
• Sare si piper – dupa gust
• Rozmarin tocat – 1 lingurita
• Usturoi – 2 catei maruntiti
• Cimbru tocat – 1 lingura

Mod de preparare

• intr-un bol, puneti condimentele peste rasolul de vita: zeama de lamaie, uleiul de masline, rozmarinul si cimbrul tocat, usturoiul maruntit, sare, piper si patrunjelul tocat (cca ½ de legatura) si amestecati bine
• marinati rapid carnea folosind un aparat de vidare FoodSaver
• puneti pe foc vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté, adaugati 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, iar dupa ce s-a incalzit, puneti in vas bucatile de rasol de vita si rumeniti-le bine pe ambele parti
• dupa ce s-au rumenit, scoateti bucatile de carne si puneti-le pe o farfurie
• adaugati in uleiul din vas legumele tocate: ceapa, morcovul, telina, usturoiul feliat, sare si piper, amestecati foarte bine caliti-le pentru cca 5 minute
• cand legumele s-au inmuiat, adaugati rosiile, supa incalzita in prealabil, foile de dafin, crengutele de rozmarin si cimbru, amestecati bine si apoi puneti bucatile de carne
• mutati vasul in unitatea centrala a slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' (treapta 2) si timpul de 4 ore.

Pofta buna!