Rețetă musaca cu cartofi și carne tocată la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Carte de rețete
Porții
16
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• Ingrediente |
• 2 kg cartofi fierți |
• 1 kg carne tocată de porc |
• 3 bucăți ceapă albă |
• 500 gr.morcovi |
• 500 gr.roșii |
• 1 lingură ulei |
• 1 lingură pesmet |
• sare și piper |
• Pentru deasupra |
• 2 ouă |
• 200 gr.smântână |
• 100 gr.cașcaval |
• sare și piper, după gust |
Descriere
Musacaua cu carne tocată și cartofi este o rețetă delicioasă, sățioasă care cu siguranță îți va aminti de gustul copilăriei! Carte de rețete a vrut să pregătească mai ușor această rețetă, așa că a apelat la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot! Încearc-o și tu!
Mod de preparare
- Spală și curăță legumele
- Curăță cartofii de coajă și feliază-i
- Dă prin răzătoare ceapa și morcovii și taie-i cuburi
- Mixează roșiile
- Conectează Multicooker-ul 5in1 Digital Crock-Pot la o sursă de curent și setează pe funcția de gătire SAUTE
- Adaugă o lingură de ulei și apoi carnea tocată și lasă la călit
- Adaugă ceapa și morcovul și călește în continuare
- Adaugă roșiile
- După ce scade lichidul, scoate compoziția într-un vas
- Lasă la răcit recipientul și curăță
- Presară pesmet în vas și așază primul rând de cartofi
- Împarte compoziția de carne în 3 și pune o măsură peste cartofi
- Continuă cu încă un rând de cartofi, unul de sos și ultimul strat fiind de cartofi
- Amesteca ouăle, smântâna și cașcavalul și pune totul deasupra
- Pune capacul și setează pe BAKE pentru 1 oră la 185 grade
- Când a expirat timpul, scoate vasul și lasă să se răcească!
Porționează și servește. Poftă bună!
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot
5 programe presetate
Timer reglabil
Afișaj electronic
• in stoc
PRP: 699,99lei
399,99lei